Cseperedők Tiszavasvári Városi Bölcsőde zsiráf

Csoportok a

Cseperedők

bölcsődében

Amit

megigérünk

A csoportban dolgozó kisgyermeknevelők más-más személyes adottsággal, érdeklődéssel bírnak, melyet a szakmai programunk megfogalmazásakor igyekeztem kiaknázni. Ezért a csoport kisgyermeknevelőjének kompetenciájába tartozik eldönteni azt, hogy a gyermekek életkorát, érdeklődését, a csoport sajátosságait figyelembe véve mely tevékenységekre kíván nagyobb hangsúlyt fektetni a hétköznapi munka folyamán. A tevékenységeket a kisgyermeknevelők éves munkaterv alapján tervezik, megvalósítása a nevelési év végéig, szeptembertől augusztus végéig tart.


A gyermekek számára a részvétel nem kötelező – a gyermek dönti el, hogy mennyi ideig vesz részt, -lehetősége van mással foglalatoskodni. A kedves invitálás, az érdeklődés felkeltése a kisgyermeknevelő feladata.

 

Életkori besorolás:

Bölcsis

csoportjaink

Pillangó

A montessori pedagógia gyakorlati alkalmazása

Szamóca

Alkotótevékenységek

Katica

Természetismereti nevelés

Gomba

Természetismereti nevelés

Napocska

Ének-zenei nevelés fókusz

Kisvakond

Anyanyelvi és kommunikációs nevelés

Miért

válaszd a Cseperedőket?

A város egyik legrégebben fennálló intézménye vagyunk, több évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött. A baratságos és biztonságos környezet megfelelő alapot biztosít a gyermekek számára a fejődés kezdeti szakaszában.

 

Nézd meg, hogy mit mondanak a szülők rólunk itt.

Mi segítünk

Lépj velünk kapcsolatba, ha valamilyen kérdésed lenne a gyermeked fejlődésével kapcsolatban. Dolgozóink szívesen segítenek.
Lépj velünk kapcsolatba

Gondoskodó dolgozók

Gondozóink a legnagyobb figyelemmel és szeretettel foglalkoznak a gyerekekre. Ők megértik, hogy minden gyereknek egy picit más figyelemre van szüksége.
Tudj meg többet

Fejlődési fókusz

Minden csoportunk egy meghatározott témára fókuszál. Környezet, természet és még sok más érdekes témában merülnek el a gyerekek.
A csoportok témái