Kapcsolatok

Ha bármi kérdésed lenne, csak írj nekünk vagy hívj a lenti számon.

Email

szia@cseperedok.hu cseperedok@tiszavasvari.hu
Cseperedők Tiszavasvári Városi Bölcsőde zsiráf

Címünk

Gombás András utca 8a
Tiszavasvári
4440

Telefon

+36 42 275 671
+36 30 30 22 199

Írj nekünk vagy hívj minket

Gyakran Ismételt Kérdések

A gyermekek 20 hetes kortól vehetik igénybe a bölcsődei szolgáltatásunkat.

Benti cipő, vagy szandál; kényelmes játszóruha; váltóruha; évszaknak, időjárásnak megfelelő kinti öltözet; szükség esetén pelenka; popsi törlő; popsi krém.

Az étkezési díjszabásokat és esetleges mentességeket a Térítések menüpont alatt részletezzük. 

Étkezési térítési díj fizetése alól mentesülnek a három, vagy több gyermeket nevelő szülők; a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülők; a tartós beteg gyermeket nevelő szülők, illetve jövedelem alapján is igényelhető kedvezmény.

Fel kell hívni a bölcsődét az erre elkülönített számon. Ha étkezési díjat fizet a szülő, akkor a hiányzásról legkésőbb a megelőző nap reggel 10 óráig kell bölcsődénket értesíteni. Tehát ha tudod, hogy szerdán nem jön a gyerek, akkor kedd 10-ig szólj, hogy elkerüld az étkezési díj kiszámlázását. Ha 10 óra után értesíted a bölcsit, akkor abban az esetben a következő napi étkezés felszámolásra kerül.

 

Amint tudod, hogy mikor jön a gyerek megint a hiányzást követően, legkésőbb reggel 10-ig az előző nap jelezd. Így étkezés szempontjából számolunk a gyermekkel.

Igen, van rá lehetőség. Szakorvosi igazolás ellenében az étel allergiás gyermekek étkeztetését dietetikus felügyeli és diétás szakács készíti el az ételeket. Az Élelmezés menüpont alatt találsz részletes információt.