Alapítványunk

„Kicsi vagyok én..” Alapítvány a Bölcsődés Gyermekekért

Farsang a Cseperedők bölcsiben

Alapítványunkról

„Kicsi vagyok én..” Alapítvány a Bölcsődés Gyermekekért bölcsődei alapítvány 2000-ben jött létre.

 

Célja a bölcsődében nevelt szociálisan hátrányos helyzetű gyermekek támogatása, a bölcsődében nevelt gyermekek gondozási-nevelési feltételeinek javítása, a gyermekek egészséges életmódját egészség megőrzését segítő programok, szolgáltatások támogatása. A kisgyermeknevelők munkájának segítése, képzéseken továbbképzéseken való részvételük támogatása. A kiemelkedő gondozó-nevelő munkát végzők munkájának elismerése.

 

Rendszeres támogatást nyújt

  • Az „Év kisgyermeknevelője” Alapítványi díj odaítéléséhez

A kiemelkedő gondozó-nevelő tevékenységet végző, szakmai kompetenciáját magas szinten érvényesítő, a bölcsődei gondozás-nevelés elismerését, elismertségét nagymértékben elősegítő kisgyermeknevelő ezen erőfeszítésének elismeréséhez nyújtott anyagi elismerés.

 

  • Bölcsődei rendezvények támogatásához

Gyermeknapi rendezvény, Magyar Bölcsődék Napja, Mikulás nap

 

  • Szolgáltatások támogatásához

Sószoba üzemeltetési költségeinek finanszírozása

 

  • Eszköz támogatásokhoz

Éves szinten több százezer forint értékű eszköztámogatással segíti a gondozó-nevelő munkát, a gyermekek tárgyi környezetének korszerűsítését, gyermekjátékok, fejlesztő eszközök beszerzését.

 

  • Pályázatírással segíti a megvalósítandó cél elérését

Kedves szülők!

A Tiszavasvári Bölcsőde mellett működő „Kicsi vagyok én..” Alapítvány a Bölcsődés Gyermekekért nevében tisztelettel kérünk, ha úgy döntesz, hogy városunk bölcsődés gyermekeinek ellátását személyi jövedelemadód 1%-nak az ALAPÍTVÁNY részére történő felajánlásával támogatni kívánod, akkor erre vonatkozó nyilatkozatában az alapítvány adószámát jelölje meg, mint kedvezményezettet.

 

Alapítványunk az elmúlt évben biztosította a sószoba ingyenes működését, a szükséges sóoldat utánpótlását, támogatta a Családi Nap rendezvényeinek finanszírozását, Jelentős összeggel járult hozzá a z intézmény játékkészletének, eszközkészletének bővítéséhez.

 

Az alapítvány adószáma: 18805257-1-15

 

Címe: „Kicsi vagyok én..” Alapítvány a Bölcsődés Gyermekekért

4440 Tiszavasvári Gombás András út 10

 

A segítséget előre is köszönjük.

Játék és tanulás a Tiszavasvári Városi Bölcsődében