Vélemények a szülőktől

Nézd meg, hogy mit mondanak a szülők rólunk

Amit

a szülők mondanak rólunk

 

A legjobb módja, hogy egy képet alkoss rólunk, ha véleményt hallasz azoktól, akik már a bölcsődénkbe járnak. Olvasd el és nézd végig a szülői véleményeket itt.

Ha bármi kérdésed adódna, nyugodtan lépj velünk kapcsolatba vagy nézd meg a Gyakran Ismételt Kérdések lapot.  

Pásztor Éva

Az én kisfiam, Sanyika most 21 hónapos. A bölcsit 2020. Augusztusban kezdtük el mint a Pillangó csoport egyik kis tagja.

 

Én személy szerintem nagyon féltem beadni őt hisz első baba és olyan kicsi volt még. Viszont vissza kellet mennem dolgozni. De a lehető legjobb döntés volt közösségbe adni! Rengeteget fejlődött, tanult mióta bölcsődés lett. A beszokatás hete zökkenőmentes volt amiben nagyon nagy segítséget nyújtottak Sanyika kisgyermeknevelői: Renáta néni, Anita néni és Enikő néni! 

 

Segítettek nekünk tapasztalatlan szülőknek hogy hogyan kezeljük az adott szituációt helyzetet és mikor mi a teendő. Nagyon hálás vagyok nekik azért a maximális gondoskodásért szeretetért törődésért amit a kisfiam kap tőlük nap mint nap!! Remek érzés reggel úgy elengedi a kezét, hogy tudom jó helyen van és szerető környezetben!

 

Én szívből ajánlom mindnekinek a Tiszavasvári Bölcsődét!

Pillangó csoportból Sanyika anyukája, Évi ❤

testimonial-1
testimonial-2

Erdei Kolett

Miért szeretünk járni a bölcsibe?

 

Soha nem fogalmazódott meg bennem ebben a formátumban ez a kérdés, mivel mindig ez volt az alap, hogy szeretünk járni. Olyan nincs, hogy nem szeretünk és elképzelni sem tudom, hogy a ,,miért nem szeretünk bölcsibe járni ,, kérdés után vannak e létező, jogos válaszok. Aki beadja gyerekét a bölcsibe, véleményem szerint úgy tekint erre a kérdésre, mint az alkotmány kőbe vésett első pontjára. Mindig és minden körülmények között szeretünk bölcsibe járni.


Számtalan közhelyes dolgot fel lehetne sorolni, de az érdemi válasz számomra nem abban rejlik, hogy megfelelő az étkeztetés, a kisgyermeknevelők megfelelő képesítéssel rendelkeznek, vagy mert lakóhelyhez közel eső a bölcsőde,valamint kevesen vagy sokan járnak egy csoportban, milyen foglalkozások vannak egy héten. Nem ezek miatt vonzz a bölcsőde. Mi azért szeretünk a Tiszavasvári Bölcsődébe járni, mert szeretik a gyerekemet, mert látom, hogy szeretik az összes gyereket. Látni azt, amilyen örömmel a gyerekek várják egymás érkezését és amilyen boldogok totyogva hazafelé menet, számomra ez a boldogság.


Látom azt az érzelmi fejlődést a gyerekemen, amit a Tiszavasvári Bölcsőde dolgozói érnek el, azt a fejlődést, amin hazaérve délutánonként lesett állal pislogva figyelek, hogy ilyen létezik. A gyerekem leveszi a cipőjét és a helyére teszi. Evés után szájat töröl és a kukába dobja a szalvétát. Majd kezet mos önállóan, estig írhatnám a felsorolást. Az ő érdemük, a kisgyermeknevelőké. Ezúton leírhatom Nektek, hogy büszkék lehettek magatokra, Mert kis apró csodákból, óriási csodákat indítottok az útjukra, ilyen alapokkal, ami java részt is nektek köszönhető. Elvenni a gyerekektől ezt a csodát, amit a bölcsőde ad a legnagyobb butaság és önzőség a szülői oldalról.

 

A legnemesebb egyszerűséggel ezért szeretünk a bölcsibe járni, mert szeretve vagyunk. 

 

Ezért az odafigyelésért és nevelésért, amiben a gyerekem részesül, sosem fogok tudni elég hálás lenni és megköszönni azt, hogy ilyen ellátásban részesülünk. Végtelen érzelmi biztonságban tudom itt a gyerekemet, ami számomra a legmegnyugtatóbb. Én csak megköszönni tudom a teljes Tiszavasvári Bölcsőde dolgozói állományának, a karbantartótól az intézményvezetőig, hogy a gyerekem ott lehet, ebben az intézményben, ilyen emberek között. A bölcsőde udvara pedig páratlan. Az a lényeg, hogy engem nem érdekel hányszor énekeltek, az angolul van vagy sem, esetleg ragasztottatok vagy festettek, 20-an vagy 12en vagytok egy csoportban. Engem az érdekel hogy szeretve van Lorika és tudom,hogy más is,és azt is hogy másik intézményben nem lettem volna ilyen nyugodt.

Kovács-Szabó Szilvia

Kovácsné-Szabó Szilvia vagyok és gyermekem a Katica csopotba jár.

 

Mi nagyon elégedettek vagyunk a bölcsődével. A kisgyermeknevelők hozzáértőek, munkájukat nagy odafigyeléssel és szeretettel végzik.

 

A gyerekekkel kedvesek, türelmesek, szeretik őket. Mindenről tájékoztatnak minket ami a gyermekkel történik. A mi kislányunk Lilike, problémásabb a többi gyermekhez képest, több odafigyelést, türelmet és törődést igényel, mégis pozitívan állnak hozzá.

 

Lili nagyon sokat fejlődött mióta bölcsődébe jár. Én csak jó dolgokat tudok mondani az intézményről, nem bántuk meg, hogy a lányunkat ide írattuk.

Szülői vélemény a bölcsődéről Tiszavasváriban