Dolgozóink

Tudj meg többet azokról, akik miatt sikeresek vagyunk.

Reznek Istvánné Edit

Intézményvezető - Pedagógus, Szociálpedagógus

1981-ben kezdtem dolgozni a tiszavasvári bölcsődében, kisgyermeknevelő munkakörben. Szerencsére az akkori vezetőm támogatott minden egyéni szakmai törekvést, és megláttam bennem a tenni akarást. Általa sok egyéni megbízást kaptam ahol kamatoztathattam szakmai és szervezői képességemet.

 

A tanulás mellett csoportvezető, majd intézményvezető helyettes megbízást kaptam, és 1992-től a Tiszavasvári I.sz. Bölcsőde vezetője lettem. 1994-ben a város 3 bölcsődéje szervezetileg összevonásra került, és megpályáztam az összevont intézményvezetői állást. Azt követően a bölcsődék száma csökkent, az ellátás más helyszínre tevődött át, az intézmény fenntartói is változtak, de én jelenleg is intézményvezető munkakörben dolgozok.

 

Vezetői tapasztalatom immáron közel 30 éves múltra tekint vissza. Rugalmas, kitartó és önmagammal szemben is igényes, szakmailag elkötelezett embernek tartom magam, aki szereti a kihívásokat, nyitott az új módszerek és lehetőségek iránt, képes és mer kezdeményezni, befogadni az újat, magával ragadni és vezetni a kollégákat a jó cél érdekében. Úgy érzem, az évek során az intézmény élén elért eredményeim is bizonyíthatják a feladatra való rátermettségemet, hozzáértésemet.

Találkozz

a nagyszerű csapatunkkal

Munkácsi Ágnes

Intézményvezető Helyettes - Pedagógus, Mentorpedagógus

1985-től dolgozok a Tiszavasvári Bölcsődében kisgyermeknevelő munkakörben. 1992-től kezdve a kisgyermeknevelői munkám mellett intézményvezető helyettesi feladatokat is ellátok.

 

Munkám során mindig igyekeztem a maximumot teljesíteni. Úgy gondoltam, hogy a legtöbbet akkor tudom nyújtani, ha a gyakorlati munkát elméleti tudással bővítem. Ezen indíttatásból 2016-ban a Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Felnőttképzési karán kisgyermeknevelő BA diplomát szereztem. Az új ismeretek mellett szélesedett a rálátásom a szakmával kapcsolatos elméleti dolgokra, az aktuális kérdésekre.


A Tiszavasvári Bölcsődében rendszeresen, évente több hallgatót fogadunk szakmai gyakorlatuk idejére a Debreceni Egyetem és a Nyíregyházi Egyetem hallgató közül. Ez a tény, illetve a kisgyermeknevelők pedagógus életpályához való csatlakozása indította el azt a törekvésemet, hogy a leendő kisgyermeknevelőket, valamint a pályakezdőket szakszerűen, szakmai szempontból megalapozottan koordinálhassam, támogathassam szakmai fejlődésükben. A Debreceni Egyetemen 2018-ban gyakorlatvezető, mentorpedagógus szakvizsgát szereztem. A képzés során szerzett tudás, az ott szövődött kapcsolatokból eredő pozitív megerősítések biztos alapot nyújtanak számomra a jövő kisgyermeknevelőinek segítésére, szakmai irányításra.

Szuhai-Pethe Mónika​Kisgyermeknevelő

Horváth Andrea​
Kisgyermeknevelő

Balogh Enikő​
Pedagógus
Gyógypedagógus

Dománé Gáll Zsuzsanna​
Kisgyermeknevelő

Benes Tímea​
Pedagógus

Bohács Sándorné Icu​
Kisgyermeknevelő

Illésné Bozsik Renáta​
Kisgyermeknevelő

Csikós Anett​
Pedagógus

Paronainé Bene Csilla​
Kisgyermeknevelő

Fedorné Gulyás Szilvia​
Pedagógus

Alacsné Gazdag Anita
Kisgyermeknevelő

Hadzsiné Jakics Andrea​
Kisgyermeknevelő

Nagyné Maczkó Rita​
Pedagógus

Reznekné Balázs Beáta
Mezei Gabriella
Karalyosné Arató Mónika​
Dajkák

Tőkésné Tóth Ágnes
Herczik Szabolcsné
Tasnádi Miklósné Ibolya​
Élelmezés

A bölcsőde személyi állománya

Engedélyezett közalkalmazotti álláshelyek száma: 21 fő

 

Szakdolgozói létszám: 15 fő

 • 1 fő intézményvezető
 • 14 fő kisgyermeknevelő
 • gyermekorvos (gyermekcsoportonként havi négy órában)

 

Gondozást-nevelést segítők létszáma

 • Bölcsődei dajka 3 fő

 

Egyéb közalkalmazotti munkakörök 3 fő

 • 1 fő élelmezésvezető
 • 1 fő szakács
 • 1 fő konyhai kisegítő szakács végzettséggel
 • dietetikus (vállalkozói szerződéssel)

 

Közfoglalkoztatotti munkakörök (létszáma változó)

 • 1 fő karbantartó
 • 2 fő konyhai kisegítő
 • 2 fő takarító

 

A szakdolgozók közül 7 fő pedagógus végzettségű és hárman további szakképesítéssel is rendelkeznek. Szociálpedagógus, mentorpedagógus, gyógypedagógus. Felsőfokú szakirányú kisgyermeknevelő végzettséggel rendelkezik 4 fő, és további négy fő középfokú kisgyermeknevelői végzettséggel dolgozik az intézményben.

 

Gondozást-nevelést segítők létszáma
Bölcsődei dajka 3 fő, mindannyian rendelkeznek a törvényben meghatározott tanfolyammal.

 

Az egyéb szakdolgozók közül:

 • az étkeztetést felügyelő, vezető, élelmezésvezető képesítéssel rendelkezik
 • a szakácsnő, a közétkeztetési rendelet előírásainak megfelelően diétás szakács képesítéssel is rendelkezik